Roze Glow collection tan box

Træd ind i en verden af flot glød med Roze Avenue Glow Collection, der ikke kun giver dig en flot tan, men også en ren samvittighed. Vores “Glow Collection” er 100% vegansk og cruelty-free, skabt med dig for øje.

Anvendelse
Whipped Tanning mousse – Instant:
Ryst forsigtigt og påfør moussen på din Roze Tanning Mitt. Massér på tør og ren hud i cirkulære bevægelser for en jævn tan. Gentag for en dybere tan. Vi anbefaler at vente mindst 8 timer, før du går i bad.

Self Tanning Mist Spray:
Ryst godt og spray jævnt fra en afstand på 15-20 cm på de områder, hvor du ønsker at blive solbrun. Resultater opnås inden for 4-8 timer efter selvbruning. Gentag for en dybere tan. Vi
anbefaler at vente mindst 8 timer, før du går i bad.

Natural Tanning Lotion:
Massér lotionen jævnt på din hud i cirkulære bevægelser og lad lotionen blive fuldt absorberet, før du tager et brusebad. Påfør forsigtigt på tørre områder som knæ og albuer. Efter påføring, vask hænderne grundigt. Kan bruges dagligt, indtil du opnår den ønskede solbrune kulør.

Tanning Drops:
Bland 1-3 dråber med din almindelige ansigtscreme eller 3-6 dråber med din body lotion, før du påfører det på ren og tør hud. Vask hænderne grundigt efter hver påføring. Kan bruges dagligt, indtil du opnår den ønskede solbrune kulør.

399,00 kr.

1 på lager

Vil du give dette produkt som gave til en du holder af? Så køb et gavekort til lige denne vare.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Roze Glow collection tan box”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0