K18 Molecular Repair Mask 15ml

K18 Molecular Repair Maske er en banebrydende hårmaske, der har en reparerende effekt på håret.

Den er fantastisk til et hår, der har skader forårsaget af afblegning, hårfarvning, varmestyling og andre kemiskebehandlinger og har evnen til at forvandle et meget skadet hår til et sundt og modstandsdygtigt hår.

Det er et leave-in produkt og skal ikke skylles ud, så er rigtig nem at bruge i din hverdag og vil skabe varige resultater.

198,00 kr.

2 på lager

Vil du give dette produkt som gave til en du holder af? Så køb et gavekort til lige denne vare.

K18 indeholder et banebrydende molekyle K18 peptide, der går ind og reparerer håret indefra og ud og efterlader det silkeagtigt blødt, glansfuldt uden at tynge.

Anvendelse:

  • Kommes i håndklædetørt hår
  • Skal virke 4 min og skal IKKE skylles ud
  • Style håret som ønsket

***Bemærk hvis man anvender tunge produkter i håret, herunder olier og silikoner eller andre former for filmdannere, skal der nødvendigvis bruges en detoxshampoo da disse vil danne en barriere, der gør at masken ikke kan trænge ind i håret og genopbygge det.

 

Ingredienser:

Water (Aqua) (Eau), Alcohol Denat., Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Cetyl Esters, Behentrimonium Chloride, Polysorbate 20, sh-Oligopeptide-78 (K18Peptide™), Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch, Isopropyl Alcohol, Tocopherol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Geraniol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol.

Yderligere information

Brand

K18

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “K18 Molecular Repair Mask 15ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *